Kroketten bakken en serveren is een kunst. Met de NiChe foods tips zit je goed.

  • Verse kroketten: bak ze op 175°C gedurende 4 minuten.

  • Diepgevroren kroketten: bak ze op 175°C gedurende 7 minuten.

  • Ontdooide kroketten: laat ze een halve dag in de koelkast ontdooien onder een handdoek. Bak ze vervolgens op 175°C gedurende 4 minuten.

  • Aperitiefhapjes/tapas: bak ze op 175°C gedurende 2 minuten (vers) of 3 minuten (diepgevroren).

  • Airfyer: onze kroketten zijn niet vooraf gebakken waardoor het klaarmaken in een aifryer niet echt werkt. Wel kunnen ze gebakken worden in een pan met arachide- of olijfolie.

 

Allergieën? Meld het ons!

MENU

 

Snacks

Friet + saus – €5,00

Boulet – €3,50

Curryworst – €3,00

Kaaskroket – €3,00

Mexicano – €4,50

Mini loempia (5 stuks) + chilisaus – €4,50

 

Burgers

( + cheese= €0,50 )

Bicky burger – €5,00

Hamburger met saus – €5,00

Mexicano burger - €5,00

NiChe burger – €5,50

(Burger, kaas,  sla, snipper ui, NiChe saus)

Chicken crunchy - €5,00


SAUZEN

Mayonaise, ketchup, tartare, cocktail, andalouse, samurai, joppie, koude curry, mosterd, chili

 

Allergie? Meld het ons!